Egyszárnyas kertkapu automatizálás

kapu_egyszarnyas
Kapuautomatika

Egyszárnyas kertkapu automatizálás

Egyszárnyas, szerkezetkész nyílókapu automatizálása 3,5 méteres kapuszárnyig. A kapuautomatizálás megoldható mind befelé, mind kifelé történő nyitással.
A kapu automatizálásának alapvető feltétele, hogy a motoros szerkezet felszereléséhez legalább 10-15 cm, lehetőleg a kapusíkkal párhuzalos felület szükséges a kapu zsanérja felőli oldalon.
A megfelelő kapumotor szett kiválasztásában helyszíni felmérés alapján, a kapu paramétereit figyelembe véve, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.

Az automatikák, a forgalmazók által értékesített egységcsomagokon kívül számos kényelmi és biztonsági opcióval bővíthető, többek között mobilapplikációs működtetés, kertvilágítás vezérlés, hívóazonosítós (GSM) nyitás, vagy külső-belső infrasorompó.
Munkáink során teljes kivitelezést vállalunk, segítünk kiválasztani a megfelelő automatikát, versenyképes áron beszerezzük azt, és teljes kivitelezést is elvégezzük, legyen szó akár kisebb, automatizálás miatt elengedhetetlen lakatos munkálatról vagy elektromos hálózat kiépítéséről.

Applikációk és dokumentumok

LNA-Vill Kft.

Székhely

6326 Harta,
Arany János utca 107.


Elérhetőség

Levelezési cím: 2310 Szigetszentmiklós, Boróka utca 12/A
info@lnavill.hu
+36(30) 777-1922

Közösségi média

FinalART © 2024. Minden jog fenntartva.